Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Grunnlovens paragraf 100

Publisert: 24.sep.2018 11:11
Oppdatert: 24.sep.2018 11:42

Her står det blant annet:

«Frimodige Yttringer om Statsstyrelsen og hvilkensomhelst anden Gjenstand ere Enhver tilladte».

Det er mange aviser, stort sett alle i kongeriket, som ikke vil gi klimarealistene ei plattform hvor de kan få argumentere for vitenskapen i klimaspørsmålet. NRK og TV2 likeså.Disse mener at saken er ferdig diskutert. Billig unnskyldning, spør du meg.

Det er trist at HAs debattsider nå også har blitt stengt for oss. Jeg har skrevet, siden jeg tok pennen fatt, noen hundre innlegg. De siste åra om klima.

Da jeg fikk beskjeden fra redaktøren Carsten Bleness om at folk interesserte seg null og niks om klima, så fikk ikke jeg inn flere «klimainnlegg».

Jeg sendte saken over til Pressens Faglige Utvalg (PFU) for en vurdering. Svar: 6 mnd behandlingstid, men redaktøren har det siste ordet. Altså, Carsten Bleness bestemmer hva som skal stå i «hans» avis!

Siden jeg fikk forbudet, har redaktøren tatt inn mange klimainnlegg. Ja, stort sett hver dag! Hvorfor? Jo, CO2 og klimaindustrien har nå blitt så sterk og omfattende, at der godtas kun innlegg som støtter opp om scenarier som, om de hadde vært sanne, hadde tatt livet av alt på kloden for 25 år siden.

Hvor lenge skal dette tøvet få fortsette?

Jeg får stadig spørsmål fra folk om hvorfor jeg har sluttet å skrive. Svar: Spør redaktøren! Har Carsten Bleness lagt seg flat for klimaindustrien?

Klimarealist

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke