buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Gudstjenester i en app

Publisert: 09.okt.2019 11:35
Oppdatert: 09.okt.2019 14:30

Vi viser til leserbrevet i HA 2. oktober der Sverre Laugerud etterlyser svar på forslaget sitt om å få iverksatt en egen gudstjeneste-app.

For rundt et år siden, kom Laugerud med forslaget om en egen applikasjon til mobiltelefonen der du enkelt og greit kunne få oversikt over når og hvor det er gudstjenester, uansett hvor i landet du er.

Forslaget var veldig godt, og hadde da allerede vært snakket om her hos oss.

Som man kanskje vet, er den norske kirken en stor organisasjon, faktisk Norges største, med 3,7 millioner medlemmer. I fjor var det over 60.000 gudstjenester i hele landet.

Det betyr at når en slik applikasjon til mobiltelefon, skal utvikles og tas i bruk, så krever det et godt stykke arbeid.

Arbeidet med en gudstjeneste-app er satt i gang, og Kirkerådet har nå satt av ressurser til et forprosjekt. En av de store utfordringene vi har, er at organisasjonen vår er veldig sammensatt med litt ulike nettløsninger.

Her er det imidlertid også nå satt i gang et arbeid for å få hele «apparatet» vårt inn på løsninger som snakker godt sammen. Det vil gjøre det mulig å få samordnet all informasjon enkelt, digitalt i applikasjonen.

Forprosjektet vil vise hvor lang tid det vil ta før en slik app kan iverksettes, men arbeidet er altså i gang.

Dette viser at en god idé fra en vanlig kirkegjenger, kan nå til topps i Kirke-Norge. Det nytter å si ifra.

Fortsatt må vi nok be om litt tålmodighet. Du må være forberedt på at det vil ta tid før du kan finne en aktuell gudstjeneste der du er via mobilappen.

Men en dag vil vår felles drøm forhåpentlig bli virkelighet: En gudstjeneste som bare er et sveip unna.


 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat