Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Gundersen holder på med sitt

0
Publisert: 23.aug.2016 04:00
Oppdatert: 23.aug.2016 07:15

Skatter er bra, de fordeler rikdommen i landet og er en forutsetning for et land som er godt å leve i. Gunnar Gundersen og resten av blåfolket svarer skattekutt på nesten alle spørsmål.

Skattekutt for skogeiere og konsernsjefer er tusenvis av kroner hver gang. «Skatteplanlegging» og «kreativ bokføring» foregår hver dag for å unngå å betale skatt. Jf. Panamapapirene.

Skattekuttene går ikke til bedriften, men til lommebøkene til de som eier bedriftene. Ellers ville de ikke ha råd til villa i Holmenkollen, mange biler i garasjen eller toppleiligheter.

OPS er også noe Gundersen er talsperson for. OPS er unødvendig overforbruk av offentlige penger. Med andre ord må vi ha mer skatt og mindre OPS.Alle vet jo at OPS fordyrer prosjektene, øker byråkratiet og følgelig er dårligere for samfunnet.

Det overordnete målet for høyresidens politikere å tømme offentlige pengekasser for mest mulig penger og øke rikdommen på private hender. Dermed sikrer de seg flere som stemmer for høyepolitikk også i framtida.

Med andre ord bruker de offentlige penger til å sikre at Høyre får mer makt.

Høyrepolitikken skaper korrupsjon, uoversiktlige strukturer, konglomerater av selskaper og dereguleringer og enda mer tap av skatteinntekter.

I innlegget fredag påstår Gundersen også at byråkrativeksten er avtagende. Det er heller ikke sant. Privatiseringen til Høyre øker byråkratiet.Når de slår sammen kommuner øker antallet byråkrater mens antallet politikere synker.

Det er antagelig mye av årsaken til kommuneprosjektet. Her er det også mye dikt og forbannet løgn fra høyrefolket.

Færre politikere direkte valgt av folket er noe Høyre har sans for. De er egentlig ikke så begeistret verken for folkestyre, åpenhet eller et skattenivå som sørger for økonomisk likhet og rettferdighet.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke