Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Gunstigere å spare

Publisert: 08.jun.2017 22:55
Oppdatert: 08.jun.2017 23:28

Privat sparing gir trygghet for den enkelte og en sunnere samfunnsøkonomi. Tall fra Statistisk sentralbyrå viser at husholdningenes sparing har vært høyere med Høyre og Frp i regjering enn under de rødgrønne. Det er svært positivt.

Regjeringen vil styrke sparingen ytterligere, og kom i revidert nasjonalbudsjett med forslag om en ny skattefavorisert individuell sparing til pensjon hvor det årlige beløpet kan være opp til 40.000 kroner, mot opp til 15.000 i dagens IPS - ordning. Dette er en kraftig styrking av ordningen som vil ha stor betydning for den enkeltes muligheter til å spare til pensjon. Arbeiderpartiet vil øke skattene med 15 milliarder kroner de neste fire år. Høyre ønsker i stedet at det skal bli mer igjen i husholdningene etter at regningene er betalt. På den måten får hver enkelt større valgfrihet og bedre mulighet til å spare for fremtiden.

4. kandidat Hedmark Høyres stortingsliste

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke