15. sep
 
H og Frp støtter vekst, utvikling og utbygging av Vien

Publisert: 15.jan.2017 13:49
Oppdatert: 15.jan.2017 14:03

I forbindelse med at Høyre og Fremskrittspartiet støtter Anders Wetten i hans planer for utvikling av Vien gård, skriver Hamar Arbeiderblad at Høyre og Frp støtter nedbygging av Vien. Dette blir feil vinkling. Vi støtter vekst, utvikling og utbygging av Vien.

Eier av Vien, Anders Wetten, ønsker å forplikte seg til å nydyrke de arealene som vil bli brukt til utlikning av Vien gård, disse arealene har han allerede tilgjengelig. Følgelig blir det feil å fokusere på nedbygging av dyrket mark. I denne saken er Høyre og Frp fokusert på at vi både får nye innbyggere og nye arbeidsplasser uten at det går på bekostning av, og nedbygging av dyrket mark.

Hamar kommune og Hamarregionen har her mulighet til å få både i pose og sekk. Vi får flere nye boliger, som er sårt trengt i sentrumsnære områder, næringsutvikling med flere hundre nye arbeidsplasser, samtidig tar vi vare på jordbruket ved å dyrke nye landbruksarealer. Høyre og Frp støtter vekst, utvikling og utbygging og ønsker alle aktører i næringslivet velkommen til Hamar, med en mer fremoverlent og inkluderende næringslivspolitikk.

Leder Hamar Høyre

Leder Hamar Frp

Stortingsrepresentant Hedmark Frp

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke