Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
H1 på søpla?

0
Publisert: 10.mar.2015 04:00
Oppdatert: 10.mar.2015 07:28

Dagens jernbanetrase med stasjon i byen heter H1. Hamar Høyre fikk i helga hele Hedmark Høyre med på at uansett hvordan traseen legges, så er H1 uaktuell. De ønsker altså ikke å se hvordan H1 kan se ut med eller uten bro, nedsenket trasé forbi dagens stasjon, tunnel fra bryggeriet under Hamar Vest eller sjekke ut om muligheten til om Hamar kan si nei til parkering av godstog i sentrum eller max-grense på fart forbi Hamar sentrum.

Hva er det med disse Høyrefolka, er de ikke nysgjerrige? Jeg kan godt ende på at H5 med stasjon ved Vikingskipet er det beste alternativet når vi skal bestemme oss for det i kommunestyret høsten 2016, men jeg trenger jo å få vite hva vi velger bort. Hvis det finnes muligheter uten «monsterbroer» og godstog som «dundrer» forbi hvert kvarter som Høyre forklarer oss, ville ikke det være bra for Hamars befolkning at dette var basert på faktabasert utredning, ikke bare synsing?

varaordførerkandidat Hamar Arbeiderparti

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke