17. sep
 
HA og negativ omtale av sentrum
Etter siste omtalen av Hamar sentrum i lederspalten tirsdag 16. august, klarer jeg ikke lenger sitte stille å ta imot gang etter gang med forsøk fra HA på å ødelegge for oss butikkeiere i sentrum.

Publisert: 19.aug.2016 04:00
Oppdatert: 19.aug.2016 09:28

Etter 15 år som butikkeier og årevis med klaging i HA var dette dråpen som fikk begeret til å flyte over.

LES OGSÅ: En sjef for Hamar sentrum

Faktisk utnevner redaktøren seg selv som sannsiger. Her spår han Hamar sentrum en langsom død! Er dette virkelig seriøst ment? Er det noen skjulte agendaer her? En ting som er sikkert: Disse uttalelsene i HA hjelper i hvert fall ikke sentrum!

Her beskrives et sentrum i Hamar som ikke mange kjenner seg igjen i.

Jeg tror både Einar Busterud og Carsten Bleness bør ta seg en sentrumstur snarest. Det var tydelig lenge siden sist. Hva med å nevne det positive i sentrum?

Vi har massevis av flotte butikker: brillebutikker, foto, glassmagasin, gullsmeder, barnetøy, moteklær, undertøy, dyrebutikk, møbler, fiskebutikk, bokhandel pluss mange andre flotte butikker. Dette er butikker med særegenhet hvor alle gjør sitt beste for å skape nettopp et levende sentrum.

I sommer har vi hatt travle gater med massevis av folk i Hamar. Mange stortrives ved mjøskanten og Koigen og finner også veien inn i butikkene. Her har kommunen virkelig fått det til. Vi har en nydelig by.

Stortorvet med sitt flotte kulturhus og også noe som folk nevner. Jeg har hørt så mye positiv omtale av Hamar i butikken i sommer.

Hamar er en av de fineste byene i landet, det er sikkert. Så Hamar Arbeiderblad: Snakk positivt og det positive skjer!

Det er forøvrig et virkelig flott tiltak at det skal ansettes en sentrumsleder. Det viser at noen virkelig vil få det til.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke