Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
HA og storkommune

0
Publisert: 24.jun.2015 04:00
Oppdatert: 24.jun.2015 08:17

HA kritiserer på lederplass 22. juni de politiske partier i Ringsaker for å ha tatt standpunkt i saken om storkommune på Hedemarken. Bygdelista i Stange synes det er positivt at Ringsakers politiske aktører er tydelige overfor velgerne med hensyn til eventuell storkommune. På den måten viser de respekt for velgerne.

Det heter seg at Norge skal være et demokrati og ha folkestyre. Vi mener at det å ta et standpunkt i de forskjellige politiske partier, nettopp er å vise at det er demokratiet og folkestyret som skal være med å bestemme i så viktige saker for en kommune. Vekst og utvikling i regionen trekkes frem som et viktig argument for en storkommune.

Vi mener at nettopp vekst og utvikling i regionen kan gjøres like godt og kanskje bedre uten storkommune. Blant annet ved at de mange flotte tettsteder som finnes, kan utvikles og ikke bli lagt ned. Denne reformen er et initiativ eller pålegg fra Regjeringen for å styrke byene i større grad enn det som er tilfellet i dag.

Nederste del av lederplassen, samme dag er paradoksalt nok viet avstand mellom politikere og velgere. Her får de tre ordførerkandidatene i Hamar ros for å ha tilbrakt en dag i barnehage for å erfare forholdene hos barn og ansatte og å redusere avstanden mellom politikere og velgerne.

Bygdelista i Stange

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke