hacklink
18. sep
Lykke til: Ordføreren ber folk fylle den nye hallen. Her jubler Linn-Marie Birkeland og Maria Jektvik Aarstad. FOTO: KAI KRISTIANSEN
 
Håndballhallen

0
Publisert: 11.jul.2015 04:00
Oppdatert: 11.jul.2015 09:41

I september innvier vi stolt den nye håndballhallen i Hamar.

Den blir ferdigstilt innen budsjettert ramme, det er full kontroll og styring. Ingen overskridelser, ingen forsinkelser.

Hallen blir en etterlengtet arena for mange håndballspillere både i Vang håndball og Storhamar bredde og elite. Bare i Storhamar venter over 400 unge håndballspillere på den nye hallen.

Vi bygger den nye hallen fordi Hamar i mange år har hatt altfor liten plass til sine håndballspillere. Nesten 80 prosent av treningstiden på ettermiddag/kveld vil hallen være fylt av bredden i Vang og Storhamar.

Ca 20 prosent av tiden blir det trening og kamper for Storhamar elite. På dagtid er det tre måneder før ferdigstilt hall leid ut 15 av 35 mulige timer. Her regner vi med å få fylt opp enda mer.

Det veldig beklagelige er at Storhamar må spille i 1. divisjon fra høsten. Men nå selges det sesongbilletter og mitt sommerønske er at mange av oss kaster oss på tilbudet og at vi fyller den nye hallen på hver kamp og hjelper Storhamar opp på toppnivået, der de hører hjemme.

Jeg ønsker alle spillere, støtteapparat og supportere i både Vang og Storhamar håndball lykke til med ny sesong i den nye hallen. Den fortjener dere virkelig!

Ordfører i Hamar (Ap)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke