Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Håper det var en glipp av Røde Kors

Publisert: 12.sep.2018 16:30
Oppdatert: 12.sep.2018 16:51

I HA sto det 5.september en notis om at Røde Kors tok til orde for å holde badebassenget oppe kun for kvinner alene i Moelv. De ber om noe tid en ettermiddag i uka for dette og at dette er spesielt myntet på kvinner fra andre land.

Ringsaker Frp mener at svømmehallene skal være åpen for alle uansett kjønn eller religion. Alle skal integreres og ikke separeres. Hva slags form for integrering og inkludering i vårt samfunn er dette for disse kvinnene? Helt meningsløs tanke. Når man har valgt å oppholde seg i vårt land, må hver enkelt tilpasse seg våre forhold og levesett og ikke ha noen særbehandlinger/regler. Denne tanken fra Røde Kors er med og opprettholder mennene i fra disse land sitt syn på sine kvinner. Hvorfor skal de gjemmes bort fra øvrige? Nå er det viktig at de blir delaktig i det norske samfunnet som alle andre og dermed inkluderes og ikke ekskluderes. Derfor håper jeg at dette var en glipp fra Røde Kors og at de ikke begir seg ut på noe som nevnt ovenfor.

Tanken om å gjøre det kjent og at de også får svømmeundervisning er veldig bra da mange av dem ikke har de store svømmeferdigheter eller kan svømme i det hele tatt. Det viktige er at de også sosialiseres med andre om det er damer eller menn. Skal mennesker kunne leve sammen i et land, må ulike kjønn kunne omgås med hverandre om det er til lands eller til vanns.

Ringsaker Frp

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke