Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Håper på tog for buss Hamar-Oslo

0
Publisert: 03.jun.2015 04:00
Oppdatert: 03.jun.2015 07:09

Jeg synes Anders Daleng Haukedal sitt svar til Gro Elisabeth Bråten sitt innlegg i HA 28. mai er meget bra.Ovenfra og ned holdninger, som denne damen viser vedrørende Aps dårlige oppfinnsomhet, er jo typisk for Høyre.

Jeg tenker på hva det siste Ap fikk til i sin regjeringstid, var en del ekstra milliarder for å øke satsning innen samferdsel.

Det fikk den nye regjeringa med seg, slik at de fikk anledning til å gjøre noe med etterslep på vedlikehold og videreføring, utbygging av jernbanen.

Så er Gro så frekk å skrive at dette rydder nå regjeringen Solberg opp i.

Erna er en godselig, snill og blid jente, som man er nødt for å like. Men at hun skal kunne rydde opp i nedfalte kjøreledninger, sporvekslere som låser seg, eller ikke virkende signalanlegg, tror jeg ikke på. Hun vet vel knapt nok at det regner i Bergen.

Håper på at det snart blir tog for buss fra Hamar til Oslo.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke