hacklink
18. sep
 
Hæ, skal du ikke stemme?

Publisert: 06.sep.2019 12:02
Oppdatert: 06.sep.2019 12:43

Jo, selvfølgelig skal du det. Da er du med på å bestemme mye. Undersøkelser viser at unge voksne har generelt lav valgdeltagelse. Hvorfor er det slik? Er det fordi vi ikke kan relatere oss til politiske saker i samfunnet? Men tenk på det, alt rundt oss er påvirket av politikk! Skolegangen din er politikk. Får du ikke lærlingplass, er det politikk. Er ikke bredbåndet hjemme hos deg bra nok, så er det også politikk. For ikke å glemme klimasaken. Politiske beslutninger berører oss hele livet, fra før den dagen du begynte i barnehage, til du skulle velge linje på videregående, til du skal ut i arbeidslivet, flytte ut, kjøpe deg hus og til den dagen du blir gammel. Bruk noen minutter i dagene før valget for å finne ut hva som engasjerer akkurat deg. Finn ditt parti, og kom deg til valglokalet! Vi vil vel være med å bestemme vi også?

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke