Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Halloween, for dyr

Publisert: 27.okt.2016 14:56
Oppdatert: 27.okt.2016 15:14

En harmløs spøk på Halloween kan være morsomt, men det er ingen spøk for dem som får sitt elskede kjæledyr skadet, såret eller til og med drept under festen. Ved hjelp av noen enkle forholdsregler kan vi sørge for at kattene og hundene våre får knask, og ikke knep, til Halloween. Mange dyr kan ikke motstå knask – med eller uten innpakning – som inneholder stoffer som er giftige for dem, som for eksempel sjokolade eller xylitol. Sørg for å holde alt godteri og annet knask utenfor dyrenes rekkevidde. Det samme gjelder stearinlys og lykter, som kan forårsake brannskader og brann hvis de velter.

Ingen dyr synes det er morsomt å kle seg ut. Klærne kan gjøre det vanskelig for dem å se, puste og bevege seg – og mange klær er ganske enkelt ubehagelige. Dyrene kan bli kvalt hvis de tygger i seg deler av kostymene, eller hvis de setter seg fast. Overlat utkledningen til barna, og la dyrene være de naturlige skapningene de er ment å være.

Når utkledde gjester ringer på døren, kan selv de snilleste dyr bli skremt og begynne å bite eller kjører bort. Hold dyrene borte fra døren, og sørg for at de er chippet eller ID-merket.

PETA Foundation

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke