16. sep
 
Halvgamle, hvite menn
I migrasjonsbølgens fotspor

Publisert: 01.sep.2016 04:00
Oppdatert: 01.sep.2016 11:38

Et svar til Bjørn Venstad. Det skal godt gjøres å komme med mer svada, produsert i eget hode, enn hans innlegg om «Halvgamle, hvite menn». Det meste tyder på uvitenhet og liten innsikt, med egenproduserte tanker og ideer. Men det har dessverre lite med fakta å gjøre.

Hans påstand er, at hvite halvgamle menn tydeligvis er fanden selv på denne jord som slipper unna det meste, mens muslimske innvandrere, afrikanere og folk som ikke ser ut som oss får skylda for det meste.

Han bør nok begynne å følge med i hva som skjer i verden, og hva som følger med i migrasjonsbølgens fotspor. Hva han og andre «halvgamle hvite menn», gjør i Thailand og andre steder, må tydeligvis være bygd på en viss egenerfaring, noe jeg absolutt ikke kjenner meg igjen i, til tross for mer enn et snes turer til Thailand og enda flere andre steder rundt om i verden.

Det merkelige er også at de samme personene, etter Bjørn Venstads hode, menger seg med nettopp hva de skulle forakte? Her må jo enten det ene eller andre være korrekt? Eller kanskje hele greia bør kalles svada.

Thailand har strenge straffer for seksuell omgang med mindreårige. Som utlending kan man fort risikere 20 år i fengsel eller mer. Men til tross for det, så skjer det der også, på lik linje med i Norge og andre land. Så selv på dette området mangler artikkel forfatteren innsikt.

Så i Bjørn Venstads hode er halvgamle menn og kvinner, fanden på jord, som sitter i sine palasser, tjener penger og gjør faenskap.

Politisk og kriminelt, kan man sikkert komme med mang en kritikk, men hva med litt selvkritikk av hodeløse tanker og meninger, før de føres i penn?

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke