Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
Fotball: Blir det mye jubel på Briskeby i sommer?
 
Ham-Kam tilbake i det gode selskap
I år har jeg virkelig troen på at HamKam tar steget opp en divisjon. Det bør også være en klar målsetting fra klubbens side.

Publisert: 02.mar.2017 22:40
Oppdatert: 02.mar.2017 23:24

Nå har vi vaket lenge nok på nivå tre i norsk fotball. Tiden for opprykk til Obos-ligaen er definitivt inne.

Fremtidsutsiktene ser bra ut med tanke på hva klubben har fått til på overgangsmarkedet denne vinteren, og med noen sterke seiere i sesongoppkjøringen ligger alt til rette for en fin og lærerik vår.

Mjøsas store sønn, Petter Vaagan Moen, har etter sigende vendt hjem, noe som bør styrke troppen betraktelig. Hans brede erfaring fra norske toppklubber bør komme godt med. Et par spennende spanjoler har også kommet til, i tillegg til måljegeren Kevin Beugre og keeperen Lukasz Jarosinski. Fra før har vi noen rutinerte karer i John Anders Rise, Truls Jevne Hagen, François Yabre og Ivar Sollie Rønning.

Noe som også må nevnes, er at det for øyeblikket blomstrer godt når det gjelder sultne talenter. Spillere som Valentin Blaka, Markus Solbakken, Sander Eng Strand, Simen Bolkan Nordli og Nicolas Mickelson vil nok helt sikkert prege laget underveis i sesongen.

Man må nok også regne med at flere kan få muligheten, noe som er utelukkende positivt. Vi trenger spillere som kan prege norsk fotball og forhåpentligvis HamKam i mange år fremover.

Med andre ord har dette laget alle forutsetninger for å lykkes, bare potensialet blir oppfylt og man får samkjørt laget i stor nok grad. Skader kan selvsagt oppstå, men at et par spillere er ute bør ikke hemme laget så mye at man går baklengs inn i fuglekassa. Til det er stallen for bra.

Hvis antall skader blir et stort problem, bør man se på om det er rom for eventuelle forbedringer i forhold til treningsopplegget og rammene rundt. Helst bør man være i forkant når det gjelder slike problemstillinger. Presisjon og nøyaktighet er sentrale elementer for å forebygge skadeepidemier.

At 2. divisjon er komprimert til kun to avdelinger gjør at flere av de beste lagene kommer til syne, men vi har tross alt vært ganske så heldige med vårt oppsett. Noe som også bør gi mersmak er alle lokaloppgjørene. På motsatt banehalvdel står blant andre Raufoss, Brumunddal og Nybergsund.

Resten av lagene er stort sett fra Oslo og omegn, noe som tilsier kortere reiseruter og gode muligheter for å få med seg en og annen bortekamp. Kun turene til Alta og Finnsnes kan regnes som skikkelige langturer.

Byens fremste fotballkamerater har med andre ord alt å vinne. For øvrig håper jeg at du som tilskuer møter opp for å heie laget til opprykk! Den støtten trenger gutta, og det blir desto mer underholdende å være på kamp.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke