hacklink
18. sep
 
Hamar Arbeiderparti og sykehus i Moelv

Publisert: 03.sep.2019 15:06
Oppdatert: 03.sep.2019 15:39

Kan velgerne få vite, før valgdagen, hva Hamar Arbeiderparti mener om å flytte Hamar Sykehus til Moelv. Gjøvik Sykehus skal fortsette som før. Lillehammer Sykehus skal fortsette som før. Elverum Sykehus skal fortsette som før. Tynset Sykehus skal fortsette som før.

Hamar Sykehus som har 100.000 potensielle kunder lokalt og mange nasjonalt, skal flyttes til Moelv på grunn av gamle bygninger. Men de har utmerket kompetanse og tillit. Kan vi få rede på hva Hamar Arbeiderparti mener er deres løsning? Som nevnt tidligere er det totalt 312.000 innbyggere som har de nevnte sykehusene som et mulig valg. Hvordan det går i årene som kommer, klarer alle velgere å forestille seg ved å vurdere egne behov for tverrfaglig ekspertise på et høyt nivå.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke