16. sep
 
Hamar kan regne med oss

Publisert: 26.feb.2018 14:56
Oppdatert: 26.feb.2018 15:14

HAs leder 20. februar skriver: «I Hamar bør den lokale trase debatten legges til side, for å bruke kreftene til å legge press på regjerningen. Vi har lenge advart mot å ta dobbeltspor til Hamar for gitt.»

Les HAs leder 20. februar.

Da kan vi orientere HA om at vi verken vil parkere vårt arbeid for jernbanefri strandsone i Hamar, eller la oss stagge av HAs faderlige pekefinger med advarsler om- - -. Gjentatte ganger har man forsøkt seg med « det advares imot»-uttrykket. Vi skjelver ikke i buksene.

De kjente arbeidsgruppene for jernbanefri strandsone og for valget av østlig trase, har for lengst stilt seg til disposisjon for byens folkevalgte. Politikerne har derfor trygt kunnet arbeide mot de sentrale myndighetene, vel vitende at de har majoriteten av byens befolkning i ryggen. Så jo, vi har for lengst skjønt kommandoveien. Vi opprettholder støtten og retter appeller til regjeringen via våre lokale politikere, slik at den vedtar det den stilte oss i utsikt den 11. august 2017, nemlig valget av stasjon ved Vikingskipet, østlig trase og dermed jernbanefri strandsone!

Hvis Bane NOR skulle få ønsket oppfylt om utsettelse av IC-utbyggingen, aner vi et slett skjult håp om at motstanden de møter i Hamar skal svekkes. Da er jeg redd de blir skuffet, for Hamar kan regne med oss. Vi arbeider videre til det første toget fløytes avgårde fra Vikingskipet stasjon.

sekretær Folkeaksjonen for jernbanefri strandsone i Hamar

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke