Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Hamar kommunestyres klimakrise

Publisert: 07.jun.2019 10:19
Oppdatert: 07.jun.2019 12:00

For en liten stund siden erklærte Hamar kommunestyre klimakrise. Jeg skriver bevisst her Hamar kommunestyre og kommunen fordi de ikke er samme sak og det bør ikke settes «er lik» mellom de to. Siden jeg regner meg som del av Hamar kommune, som borger av byen, lurer jeg på hvorfor kommunen erklærte klimakrisen. Hva slags kriterier ble lagt til grunn?

Kan en i kommunestyret, ordføreren kanskje, eller den som kom med forslaget, forklare litt nærmere om den kommende krisen? Og hvorfor det var nødvendig med dette drastiske utsagnet, som også er såvidt kontroversielt?

Jeg regner selvfølgelig med at jeg får et godt utfyllende svar som er nøye vurdert, siden dere også har erklært denne krisen på vegne av meg og alle andre innbyggere i kommunen, ikke bare kommunestyret.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke