hacklink
18. sep
Høyblokk: Det må bygges mer i høyden. Dette er en modell for 10 etasjer på Åkershagan for noen år siden.
 
Hamar må bygge i høyden

Publisert: 23.nov.2017 15:29
Oppdatert: 23.nov.2017 15:33

Innbyggerveksten er stor og alle gleder seg. Det gjør ikke matjorda, den vil heller være som den er, gi oss mat. Noen må komme til sans og samling, og lett er ikke det, det må bare bygges i høyden. Vi kan ikke bare sitte der og tro at dette her går bra. Det gjør det ikke. «Alle» sier at vi kan ikke belage oss på å importere maten vår fra andre land. Stopp galskapen!

Bygg i høyden med «sovjet-blokker». som de kaller dem i Litauen. Stygge? Ja da. Men praktiske. Vil det ikke bygges i høyden, må en bare si at vi vil ikke ha flere folk her. Stagner. Men hvorfor bygges det da firefelts veger og togbaner i begge retninger? Opp med høydehus, gjerne 20 etasjer minst. Og bygg leilighetene helt lydisolerte. Pluss ha et styre der inne i «bikuben» som enkelt og greit hiver ut folk som ikke kan oppføre seg på en pen måte. Ja, jeg vet.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke