Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
HAMAR: De folkevalgte for MDG i Hamar, Maria Skalleberg (til venstre) og Katrine Aalstad.
 
Hamar MDG – blanke ark og fargestifter
Miljøpartiet De Grønne er et relativt ferskt parti og består av medlemmer med ulik bakgrunn.

Publisert: 01.des.2016 16:30
Oppdatert: 01.des.2016 20:09

Vi er som regel samlet om viktige saker og deler de fleste verdier. Vår visjon er et medmenneskelig samfunn i økologisk balanse. Vi må kunne dele gleder, så vel som tårer.

Fylkesstyret tar signalene fra Hamar på største alvor. Ubetalt styrearbeid er krevende når motivasjonen ikke er på topp. Det er også krevende å stå i stormen som folkevalgt uten et ordentlig støtteapparat. Når det stormer er det nyttig å stoppe opp litt, for å lytte og lære.

De Grønne er en bevegelse og et kreativt verksted for framtidens løsninger. Folk med ulik bakgrunn har engasjert seg for dette prosjektet. Over natten etter sist valg tidoblet vi antallet folkevalgte til nær 300. Dette var et kjempeløft, men en slik hurtig vekst byr også på utfordringer.

I politisk og organisatorisk arbeid finnes det ingen fasit. Rommet for tolkninger og meningsytringer bør derfor være stort. Organisasjoner vil det alltid kunne preges av spenningsskapende meningsforskjeller. Spenningene virker konstruktive eller destruktive avhengig av hvordan de utløses. Derfor er det i alle organisasjoner viktig å etablere en god kultur.

De folkevalgte må få mulighet til å konsentrere seg om den omfattende og komplekse jobben de er valgt til å gjøre. Våre folkevalgte må gis mulighet til å forankre standpunkter og må støttes i sin innsats. Det var derfor gledelig at lokallaget hadde et sterkt flertall for det modige midt-alternativet i sin rådgivende avstemning om jernbanetrasé.

Fylkesstyret har startet arbeidet med å etablere bedre møteplasser og aktivitetstilbud, som en friluftsgruppe og utvalg for viktige politikkområder. Vi ønsker slik å skape et hyggelig og lærerikt miljø for medlemmene våre.

Fylkesstyret tar også andre grep for å følge opp lokallaget. Ekstraordinært årsmøte er planlagt til 20. desember. Lokallagets valgkomité er i gang med å finne kandidater til nytt styre og delegater til fylkesårsmøtet. Det er bra at flere medlemmer har allerede meldt interesse.

Du skal få en dag i mårå, synger Prøysen, og minner oss på at vi alltid har nye muligheter. Her er ingenting hugget i stein. Vi deler ut nye ark og fargestifter, og så prøver vi igjen. Det viktigste for oss er at alle partiets medlemmer får like muligheter til å vokse, lære og påvirke den videre ferden. For å si det med et fargerikt språk: Grasrota spirer når solstrålene smelter isen og varmer jorda. Og vi kan alle være solstråler – på hver vår måte.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke