Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Hamar som verstingen Ringsaker

Publisert: 25.mai.2018 10:42
Oppdatert: 25.mai.2018 11:22

Det er helt klart at det regimet som styrer Hamar nå, bruker all sin list til å snike til seg noe som de kaller «sårt tiltrengte arealer». Det at de skal bruke halve Vien, betyr at resten kan benyttes senere fordi det da er «et inneklemt areal».

Det er tragisk at Hamar ikke kan drive en forsvarlig byutvikling og at de nå havner i samme kategori som Ringsaker, som er verstingen i å rasere gammel matjord som jeg trodde var beskyttet av en jordvernlov?

Ja da, Einar. Veldig fint med offentlig formål. Men hva skal Hamar kommune gjøre med resten av Vang? Det er for tiden stor byggeaktivitet i øvre del av bygda og det er et skrikende behov for serviceinstitusjoner der. Hvis dere utvikler dette området, ja da slipper vi denne forferdelige nedbyggingen av den beste matjorden rundt Mjøsa og det er utvilsomt også en god pr for Hamar by.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke