hacklink
buy instagram followers
18. sep
 
Hamar trenger MDG

0
Publisert: 07.mai.2015 15:27
Oppdatert: 07.mai.2015 15:28

Hamar er i rask utvikling. Både kommunen og landet trenger en grønnere politikk. Politikerne må i mye større grad finne mer miljøvennlige og menneskevennlige løsninger sammen. Miljøpartiet De Grønne vil være en viktig pådriver for løsninger som enda bedre tar vare på miljøet. Miljøpartiet De Grønne vil ha løsninger som er bedre for innbyggerne i dag, men ikke minst er bedre for de innbyggerne som kommer etter oss.

Politikerne i Hamar har gjort mange gode beslutninger. Vi er i ferd med å få en kommune det er tryggere å sykle og gå i. Vi har klart å ta vare på mange og nære tur-, rekreasjon- og lekeområder. Vi har Koigen, Domkirkeodden, en fantastisk strandpromenade som kanskje kan bli enda bedre. Åkersvika er et naturreservat vi skal være stolt over.

Hamar er i vekst. Mange har interesse av å påvirke hvordan kommunen skal bruke sine areal og velge sine løsninger. Miljøpartiet De Grønne vil i alle saker være en garantist for at hensynet til miljøet og til menneskene, også de som kommer etter oss, kommer først. Vi vil stemme nei til søndagsåpne butikker. Vi har mye annet fornuftig vi ønsker å bruke søndagene til enn å handle. Vi kan velge å være mer sammen. Vi kan velge å bruke den flotte naturen rundt oss.

Miljøpartiet De Grønne har kunnskapsrike og meget engasjerte mennesker på sin liste, som sterkt kan bidra til at Hamar får politikere som velger løsninger utover kortsiktige gevinster. Vi vil det beste for Hamar og Hamars framtid og vi kjenner Hamar godt.

Hvis du ønsker talspersoner for mer bærekraftige løsning i forhold til de utfordringer Hamar står ovenfor skal du stemme Miljøpartiet De Grønne ved kommunevalget i 2015.

4. kandidat for Miljøpartiet de Grønne Hamar

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke