Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
 
Hamar trenger selvbyggertomter

Publisert: 06.sep.2019 12:13
Oppdatert: 06.sep.2019 12:50

Under HAs politiske debatt på kulturhuset, ble problematikken rundt utbyggere aktualisert. Hamar er omgitt av mange bolig- og utbyggerfirma og en konsekvens av dette er et overdrevet utbyggerstyrt boligmarked. Dette er et problem.

Det er fint at boligfirmaer tilbyr sine produkter og tjenester, men slik det fungerer i dag, har de urettmessig mye makt i det lokale markedet. Før et område er ferdig regulert, kjøpes store områder opp, for senere å selges videre tomt for tomt med strenge klausuler og høy profitt.

Vi ser et marked kontrollert av utbyggere, på barnefamiliers bekostning. I stedet for at hver familie har friheten til å kjøpe sin egen tomt der de kan bygge sitt eget hjem, er all makt og fortjeneste i utbyggernes hender.

Jeg tar derfor til orde for et kommunalt tomteselskap som kjøper områder godt egnet for boligformål, regulerer det ferdig og selger tomter til familier til kostpris. På denne måten kan kommunen åpne boligmarkedet og tilby etterlengtede prisgunstige selvbyggertomter.

Hamar skal være den beste byen å bo i og flytte til!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke