hacklink
buy instagram followers
19. sep
 
Hamar Venstre vil ikke bygge ut Klukhagan

Publisert: 30.okt.2018 12:16
Oppdatert: 30.okt.2018 12:36

I et innlegg i HA torsdag 25. oktober argumenterer Ketil Flataker for å unngå en utbygging i Klukhagen. Det er vi helt enig med ham i. Med en omregulering av flyplassområdet til boligformål, og med allerede eksisterende boligområder rundt Klukhagen, blir presset på Klukhagen forsterket, og nødvendigheten av å beholde det som grøntområde til rekreasjon enda større.

I Hamar Venstres program for inneværende kommunevalgperiode, heter det blant annet: «(Hamar Venstre vil…») «bygge tett, klimavennlig og med grønne lunger», «ivareta det biologiske mangfoldet ved å sikre sårbar natur», og «at Hamar skal bli Innlandets grønneste kommune». Vi har vurdert det som at disse punktene kommer i konflikt med en utbygging i Klukhagen ut mot Olav Tryggvasons gate.

Da Hamar kommunestyre behandlet en eventuell utbygging i Klukhagen, sammen med flere andre steder, vedtok flertallet å legge ut et slikt forslag på offentlig høring. Hamar Venstre ønsket og ønsker ikke en utbygging, men ble med på å legge området ut på høring, slik at også motstanderne til utbygging skulle bli hørt. Engasjementet vi ser tatt i betraktning, ser dette ut til å ha vært en god beslutning. Så kan man selvsagt alltid diskutere om det ikke en gang burde vært lagt ut på høring.

For Hamar Venstres del er svaret det samme; vi ønsker ikke å bygge ut det foreslåtte arealet ut mot Olav Tryggvasons gate.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke