buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Hamar Venstres merkevarebygging

Publisert: 14.aug.2015 04:00
Oppdatert: 14.aug.2015 08:29

I et innlegg 13. august beskylder 2. kandidaten i Venstre i Hamar tidligere journalist Rolf Berntsen for å hisse seg opp mot partiet og blåse seg opp som bjørn og så falle ned som skinnfell.

Jaja. Sånn kan det også sies. Det er vel ingen tvil om at nettopp Rolf Berntsen vet hva han snakker om. Har dekket «Jernbanesaken Eidsvoll-Hamar» - E6-utbygginga langs Mjøsa og videre forbi Hamar. HAs samferdselsjournalist i mange år. Innhenta opplysninger fra Storting, departement og politikken lokalt.

Det han skriver er ikke tatt ut av lufta, men fakta. Hamars befolkning og spesielt de som hevder jernbanefri strandsone må ta innover seg at ja, tre alternativer – hvor et utmerker seg. Og det er ingen bombe – dobbeltsporet der det ligger nå med justeringer som bedrer nærmiljøet.

Venstre takker for tillit i merkevarebygging. De har jo ikke landa enda – så da må merkevaretittelen bli «Venstre vingler videre – lokalt og nasjonalt».

Rolf Berntsen, fortsett å gi oss troverdige fakta, som du har gjort i mange år!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat