Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
Tjuvholmen: Bør bevares.Foto: Christian E. Bergheim
 
Hamars politikere, bevar Tjuvholmen!

Publisert: 26.apr.2019 13:30
Oppdatert: 26.apr.2019 13:59

Snart er det valg. Jeg ser at enkelte partier ønsker å bevare strandsonen, men det viktigste strandsoneområdet ønsker de å bygge ut med hotell og boliger, Tjuvholmen. Min oppfordring til Hamars politikere er at dere klargjør deres meninger om utbyggingen av Tjuvholmen.

Jeg vil oppfordre Hamars innbyggere til å stemme på de partier som vil bevare Tjuvholmen som et framtidig natur- og fritidsområde for Hamars befolkning. Ved neste kommunevalg er den muligheten, muligens godt tapt.

For noen år tilbake var vi gjennom bevarings-/utbygningsdebatten om Koigen. Er det noen som i dag vil gå inn for hotellutbygging der? Legg heller til rette for fremtiden, slik at vi kan ta i bruke hele strandsonen like godt som vi bruker Koigen i dag, ikke stenge den av med hotell og boliger.

Er det noe vi burde ha lært av Koigen-debatten, er at et godt utviklet strandområde gjør Hamar til en bedre by å bo i for Hamars befolkning.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke