Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Hamas-leder skutt

Publisert: 11.jan.2018 14:50
Oppdatert: 11.jan.2018 15:03

«En leder i den palestinske organisasjonen Hamas er skutt. Tilstanden hans skal være kritisk, opplyser en kilde i helsevesenet til AFP. Organisasjonen kontrollerer Gazastripen, men Israel kontrollerer luftrommet og tilgangen til havnene.»

Dette skriver NRK tekst-tv 9. januar 2018. Saken gjelder en Hamas-leder som ved et uhell skjøt seg selv i hodet i sitt eget hjem. Men hva har dette med Israel å gjøre? Kan ikke NRK skrive om en hendelse i Midtøsten uten å la det se ut som om Israel står bak? Grunnen til at jeg legger fram dette her, er at Thor Krefting Nissen undrer seg over at jeg gjennom presse og TV i alle år, ikke har fått med meg at Israel er en brutal undertrykkende okkupasjonsmakt. Men faktum er at jeg, gjennom alle år, i motsetning til Krefting Nissen, har gjennomskuet disse mediene for hvilken agenda de har. Og siden jeg ikke kan stole på dem når det gjelder Midtøsten, kan jeg heller aldri stole på dem når det gjelder andre nyheter heller.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke