buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
HamKam og røde kort

Publisert: 08.okt.2018 15:12
Oppdatert: 08.okt.2018 15:19

Jeg sitter med mandagens avis og leser om HamKams siste kamp, hvor Markus Solbakken fikk direkte rødt kort. Dette er han selv svært kritisk til, og mener dommeren tok feil beslutning. Men - han var bakerste mann og felte en som var på vei gjennom. Da sier reglene rødt kort.

LES OGSÅ: Røde Solbakken slakter dommeren

Kanskje unge Solbakken kan snu situasjonen litt rundt: Hva ville dommen blitt om en av HamKams spillere var felt i samme situasjon og det bare var gitt frispark og gult kort? Svaret er nok «soleklart rødt kort» fra både ham og HAs journalist.

Et merkelig fenomen dette med røde kort og HamKam. Bestandig får laget ufortjente røde kort, mens motstanderlagene skulle hatt mange flere, hadde bare dommerne gjort jobben sin. Jeg så søndagens kamp på tv, og er ikke uenig med trener Kevin Knappen om at dommerne ikke hadde noen god dag. Men det var likt for begge lagene.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat