Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Handle nå!

Publisert: 24.jun.2019 12:24
Oppdatert: 24.jun.2019 14:35

Hamar SV har vedtatt at vi har ei klimakrise. Hvor er denne «klimakrisa»?

De skyver barna foran seg som sannhetsbevis. Svenske Greta Thunbergs vitenskapelige kunnskaper holder i massevis, også for SV.

Unga er ikke interessert i å gå på skolen fordi de ikke får bruk for sine kunnskaper på en ødelagt klode!

SV mener at vi må stå på med tiltak nå når vi har konsensus! Hva slags tiltak? Vitenskapen avgjøres ikke ved konsensus, eller ved håndsopprekning som det heter. Ikkefalsifisert skal vitenskapen være for å holde vann.

SV skal redusere «klimagassutslipp» slik at de klarer FNs uttalte mål; maks +1,5 grader celsius. Hvordan?

Hvis Hamar SV gidder å løfte blikket og ta en titt på verden, så ser de at det de snakker om er tøv.

Vi har ca. 3000 virksomme vulkaner på kloden. Hvor blir de daglige utbruddene av? Mennesket puster ca. 1 kg CO₂ i døgnet. Har de det med i regnestykket sitt?

Hvor mange øker folketallet på kloden med pr. år? De trenger energi, som igjen genererer CO₂. Det store utbruddet fra Eyjafjallajøkulls i 2010 tilsvarte utslippet fra 150.000 biler hver dag. Hvor ble utslippene av?

FNs artsmangfoldsrapport fra mai viser masseutryddelse av arter. SV kan gi oss navna på de artene som er blitt utryddet i år.

Siste rapport fra SSB viser at CO₂-utslippene har økt med 0,4 prosent i Norge. I Norge skulle utslippene gå ned (Elvestuen), så dette var en kraftig nedtur. Er 0,4 prosent registrerbart? Tviler.

Jeg tror SV har havna i ei fossilboble som sier at det fossile har skyld i alt som har med været å gjøre. Mottaket for vitenskapelige argumenter finnes ikke! De slipper ikke igjennom. Saken er opp og avgjort for SV. IPCC har bestemt det.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke