Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Handlekraft mot seksuell trakassering
Innvandring.

Publisert: 05.apr.2016 04:00
Oppdatert: 05.apr.2016 09:29

Norge har fått et stort mannsoverskudd. Skylden for det er mannsdominansen i den sterke flyktningestrøm vi har til Europa. De kommer fra islamske land og en kultur/religion med et grotesk forhold til kvinners rettigheter. Unge menn fra slike områder kommer inn i våre kjønnsmessig likestilte samfunn, der de viser liten respekt for kvinners rettigheter.

Vi går en vår og sommer i møte som kan bli en stygg periode med tilfeller av seksuell trakassering mot våre ungjenter. Lokalt kan vi allerede se følgende i avisene: «Politiet bekymret: Kjent med et titall tilfeller av seksuell trakassering mot unge jenter i år. Hver gang har det vært to eller flere gutter sammen om handlingen. Alle unge og av utenlandsk opprinnelse». Slik er det over hele landet.

Handlekraft kreves fra øverst til nederst. Statsrådene Anders Anundsen og Sylvi Listhaug må gi klar beskjed ned- og utover i rekkene om å prioritere innsatsen for kvinners trygghet. UDI må øke inspeksjonen på våre asylmottak. Mottakene må pålegges stemplingsur og der må innføres portforbud fra kveld til morgen.

Politiet, frivillige organisasjoner og det lokale politiske nivå må samarbeide om forebyggende planer og tiltak. Våre unge jenter må gis den nødvendige trygghet. De innvandrere som ikke viser respekt for våre regler og kvinners rettigheter må umiddelbart sendes tilbake dit de kom fra.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke