hacklink
18. sep
 
Handlingslammelse

0
Publisert: 20.mai.2015 04:00
Oppdatert: 20.mai.2015 06:58

Igjen har HA et oppslag om forsøplingen langs Lageråa i Vangsåsen. Det er ikke første gangen. Senest i fjor hadde avisen flere helsides artikler om saken. Da lovet ordfører Aspeli at det skulle bli fart på saken. Så snart ferien var over skulle han ha en full gjennomgang av saken med administrasjon og politi sa han til HA 23. juli i 2014. Han sa ikke noe om hvilket år han mente. Nå har det i alle fall gått ett år uten at det har skjedd noe som helst.

På ny er saken i media. Administrasjonen toer på nytt sine hender og sier at dette er en vanskelig sak som de riktignok har ansvaret for, men ikke ressurser til å gjøre noe med. Ordfører Aspeli holder seg denne gangen beskjedent i bakgrunnen. Gjennomgangen han varslet i fjor har ingen hørt noe om.

I særdeles mange saker har Aspelis svar på utfordringer i kommunen vært at han «skal ta det opp med rådmannen og administrasjonen». Men når administrasjonen er like handlingslammet som han selv, skjer det ikke mye.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke