hacklink
18. sep
 
Har aldri trodd på spøkelser

0
Publisert: 21.nov.2015 04:00
Oppdatert: 21.nov.2015 08:36

Jeg har aldri trodd på eller noensinne sett et eneste spøkelse. Vil gjerne opplyse deg at jeg er en halvstudert røver som startet sin opplæring på Fredheim skole fra 1954.

Lærerutdanningen var som vi fort forsto; noe mangelfull, og disse folka ble også kalt kriselærere og det viste seg at det var en meget korrekt betegnelse.

Da lærte vi nemlig at fascisme og nazisme var helt synonyme begrep. Skulle gjerne tatt opp dette med noen av min tidligere lærer, men lar seg dessverre ikke gjøre.

Derfor har jeg mange, mange hull i diverse fag, noe som sikkert Bradals elever ikke har. Men jeg synes fortsatt det er meget givende å diskutere med lærere både før og nå. Til og med de såkalte kriselærerne forlangte alltid å få det siste ord, og det tenker jeg også at Bradal skal få nå.

Bradal skrev i HA 13. oktober: «Den fremmedfrykten som Johansen og Hageberg gir uttrykk for, er dessverre en del av en utvikling som i ser over store deler av Europa, og som best kan kalles nyfascisme.»

Da mener Bradal at Hageberg og undertegnede er nyfascister, og at det ikke er mulig å ha en annen mening enn ham når det asyl- og innvandringspolitikk.

Men det er jo typisk at når folk ikke er enig med Bradal, så skal det settes merkelapp på vedkommende. Jeg føler meg slett ikke som en nyfascist heller.

Og når Bradal viser til USA om kristne overgrep mot urinnvånere uten å nevne hva Islam og Sharia-lover gjør i muslimsk-styrte land, er det helt forgjeves å diskutere årsaken til krig, når til og med shia- og sunnimuslimer dreper hverandre som fluer.

Jeg synes det er kjedelig at Bradal kaller meg nyfascist, men jeg vil fortsatt mene at den massive asyltilstrømmingen vi har sett til nå fortsatt skremmer meg.

Jeg ønsker ikke å debattere med folk som alltid må kalle sine motstandere noe. Til og med jeg, som jeg nevnte er en halvstudert røver; føler at merkelapper ikke hører hjemme når oppfattelsen og meninger av ting spriker.

Til slutt så vil jeg nevne at Bradal tror jeg ser spøkelser og at jeg hallusinerer, og det viser bare at din form for debatt kun går på å sette flere merkelapper på folk som har en annen mening enn deg, men det er vel noe du har lært deg den tiden du var lærer. Flere av mine lærere var nemlig slik. Konklusjon: Jeg en nyfascist-en drømmer og til slutt en person som hallusinerer.

Brumunddal

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke