Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
 
Har gjort noe riktig

0
Publisert: 26.mai.2015 04:00
Oppdatert: 26.mai.2015 08:41

Som ung kommunepolitiker blir jeg glad og inspirert når det kommer nyheter om at grunnskolen i Hamar er blant landets aller beste skoler! Da tenker jeg at vi har gjort noe riktig, og at vi må fortsette å bygge på disse resultatene og fortsette å satse på topp-plasseringer.

Jeg skulle gjerne sett at kommunene fikk overført mer penger fra staten til de viktigste kjerneoppgavene, noe nettopp skole er. Jeg ønsker meg overført kompensasjon for de skattelettene som regjeringen ga, og som kommunene mistet. Jeg ønsker meg de ekstra 10 millionene kronene Hamar kommune ville ha fått med Arbeiderpartiets budsjettforslag for 2015. Men enn så lenge har vi dessverre en blåblå regjering som mener skattelette til de rikeste er viktigere

.

Jeg håper at vi i 2017 får en rød regjering som vil gi kommunene overføringer til å styrke skolen med økt lærertetthet, mer tid til kjerneoppgaver, mer spesialisert kompetanse og et mangfold av opplæringsmetoder. Vi har en god skole, men den kan bli enda bedre! Dette er viktige tiltak for å forbedre skolens evne til tidlig innsats og tilpasset opplæring.

Listekandidat Hamar Arbeiderparti

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke