Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Har ikke greie på ku
Svar til Anna Kathrine Kristiansen.

Publisert: 02.des.2015 04:00
Oppdatert: 02.des.2015 11:01

Anna Kathrine Kristiansens innlegg 28. november har mange gode poenger, men det hadde vært ønskelig at hun faktisk hadde greie på norsk landbruk og hold av ku før hun uttaler seg. Hun skriver at i dag går dyrene inne. Dette fører til at graset er byttet ut med kraftfôr. Dette er helt feil.

Det er ingen gårdbruker i dag som har råd til å fôre kuene sine med bare kraftfôr. Det blir produsert grasfôr til den store gullmedaljen. Hva tror hun alle «traktoreggene» på jordene på sommeren er? Hvorfor måtte en rekke bønder i nord sende kuene sine til slakteriet i fjor vinter, etter at grasavlingene slo helt feil på grunn av dårlig vær? Kraftfôr blir som regel brukt som tilskudd for at dyrene skal få i seg de næringsstoffene de trenger. Og veldig mange har kuene sine ute på sommeren fortsatt.

Synes hun at det blir mindre gras å se på jordene, så skyldes vel dette like gjerne at det stadig blir færre som holder på med ku.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke