17. sep
 
Har ikke KrF lest sin bibel?

0
Publisert: 04.mai.2015 04:00
Oppdatert: 04.mai.2015 07:17

Den lov som Jesus fulgte sier:

2 Jeg er Herren din Gud, som førte deg ut av Egypt, ut av slavehuset.

3 Du skal ikke ha andre guder enn meg.

4 Du skal ikke lage deg gudebilder, ingen etterligning av noe som er oppe i himmelen eller nede på jorden eller i vannet under jorden. 5 Du skal ikke tilbe dem og ikke la deg lokke til å dyrke dem! For jeg, Herren din Gud, er en nidkjær Gud som straffer barn i tredje og fjerde ledd for fedrenes synd når de hater meg, 6 men viser trofast kjærlighet i tusen slektsledd mot dem som elsker meg og holder mine bud.

7 Du skal ikke misbruke Herren din Guds navn, for Herren frikjenner ikke den som misbruker hans navn.

8 Husk sabbatsdagen og hold den hellig. 9 Seks dager skal du arbeide og gjøre all din gjerning, 10 men den sjuende dagen er sabbat for Herren din Gud. Da skal du ikke gjøre noe arbeid, verken du eller din sønn eller din datter, verken slaven eller slavekvinnen din, verken buskapen din eller innflytteren som bor i byene dine. 11 For på seks dager laget Herren himmelen og jorden, havet og alt som er i dem; men den sjuende dagen hvilte han. Derfor velsignet Herren sabbatsdagen og helliget den.

12 Du skal hedre din far og din mor, så du kan leve lenge i det landet Herren din Gud gir deg.

13 Du skal ikke slå i hjel.

14 Du skal ikke bryte ekteskapet.

15 Du skal ikke stjele.

16 Du skal ikke vitne falskt mot din neste.

17 Du skal ikke begjære din nestes hus. Du skal ikke begjære din nestes kone, slaven eller slavekvinnen hans, oksen eller eselet hans eller noe annet som hører din neste til.

Den skarpe iakttaker ser at det står:

8 Husk sabbatsdagen og hold den hellig.Det står ingenting der om norske helligdager eller søndagen - ukens 1. dag. Det står:8 Husk sabbatsdagen og hold den hellig. Og sabbatsdagen er ukens 7. dag. En ødela riktignok i 1972 den norske og europeiske kalender og plasserte ukens 1. dag på den 7. dags plass. Noe USA ennå ikke har gjort. Men dette gjør ikke søndagen mer hellig. Paven i Rom gjør den heller ikke mer hellig. Så jeg syntes det er en god ide å åpne butikkene på søndag. Det ble jo tøvete med denne Brustad bua.

Ved å likestille ukens 1. og 7. dag med hensyn til handel blir vi enda bedre trent i toleranse. Kan ikke skjønne hvorfor Kristelig Folkeparti lager bråk i regjeringen av den grunn. Har de ikke lest sin Bibel?

Informasjonssekretær adventkirken Hamar

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke