23. okt
 
Har ranet til seg 16 prosent mindre i pensjon

0
Publisert: 19.mar.2016 04:00
Oppdatert: 19.mar.2016 03:59

Hvem kunne ikke tenke seg 20 G som pensjonsgrunnlag? 20 G er 1,8 millioner kroner. Torbjørn Almlid tjener 2,6 millioner i året. Styret i Norsk Tipping har bestemt dette, ikke Torbjørn. Torbjørn representerer et avvik, resten av Norsk Tippings ansatte har ca. 66 prosent i pensjon, Torbjørn har ikke det. Han har ca. mindre enn 50 prosent. Sikkert fordi pensjonssystemet ble født før Torbjørn. Lønninger er ikke lenger det det var.

Så hva handler dette om? Jo, en toppleder som har en pensjonsutbetaling relatert til lønn som ville ha ført til streik i årets lønnsoppgjør. Omtrent slik ser dette ut. Så kan man, uavhengig av dette, mene en masse om hva toppledere skal ha betalt. Hva Torbjørn er verdt, vet ikke jeg, men styret vet nok det. Dette tåler nok offentlighetens lys, ser man bort fra alle på Facebook som mener vi her står overfor en grisk jævel som nærmest har ranet til seg 16 prosent mindre i pensjon enn alle andre ansatte i Norsk Tipping.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke