Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
VALG: Ringsaker Senterparti, her representert ved ordførerkandidat Odd-Amund Lundberg.
 
Har Ringsaker-folk endelig skjønt det?
Jeg ser i onsdagens HA at Senterpartiet er på fremgang. Flott.

Publisert: 05.des.2018 14:38
Oppdatert: 05.des.2018 14:55

Har folk endelig forstått at nasjonen trenger kortreist mat, mat som er produsert under betryggende forhold i norsk jord, produsert av norske bønder, at vi trenger bønder til å produsere den maten som folk forventer å finne i kjøledisken.

LES om HAs meningsmåling for Ringsaker her.

Politikerne i Ringsaker kommune har ikke forstått at å bygge ned produktiv matjord er å ødelegge for kommende generasjon. Kanskje på tide å skifte ut noen politikere i Ringsaker? I så fall har vi muligheten til valget. Tenk deg godt om når du skal være med på å bestemme hvem som skal styre i Ringsaker de neste årene. Man kan ikke stadig ta opp lån for å bygge noe vi ikke trenger når vedlikehold av skoler og sykehjem ligger etter. Eller for å gjenta mitt tidligere argument, bruk ikke penger man ikke har på ting man ikke trenger! Nå er det mjøsstranda som skal påkostes millioner, til glede for hvem? I hvert fall ikke for de gamle.

Jeg som har passert 70 år husker tilbake på hvordan det så ut tidligere mellom Pellevikstranda og det nye hotellet. Da ryktes det at det ble begravet masse ukjent avfall på dette stedet (gamle Viksaga). Kanskje man heller skulle sjekke om det ligger en miljøbombe her. Skulle det begynne å lekke ut farlig avfall her, er jeg redd den nye og påkostede strandparken vil ligge øde og forlatt.

Nå må vi fokusere på våre gamle og den kommende generasjon. De gamle, de trofaste sliterne som var med å bygge opp landet etter krigen, og de unge som skal overta den utfordringen det blir å produsere nok mat for befolkningen, ha et trygt forsvar, få kontroll med den formidable plastforurensningen vi har fått, samt å drive en rovdyrpolitikk som kan medføre at vi igjen skal oppleve en desentralisering, det vil si at folk vil satse på å bo og produsere mat i utkantstrøkene. Ha dette i tankene når du avgir din stemme og ikke tenk så mye på hva du har stemt tidligere! Verden forandrer seg stadig. Det som «var bra i går» er ikke nødvendigvis bra i dag.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke