Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
HAs kjør mot Bygdeungdomslaget
Alkoholpolitikk

Publisert: 25.jul.2016 04:00
Oppdatert: 25.jul.2016 08:35

HA har både på lederplass og ellers omtalt et angivelig alkoholproblem i Bygdeungdomslaget, i dette tilfellet knyttet til et fylkesstevne på Nes.

Les også:Mesterens motorsagtips

Utgangspunktet var Ringsaker formannskaps avslag på en søknad om økonomisk stønad. Jeg skal ikke mene noe om dette avslaget, kommunepolitikere må prioritere stramt. Men jeg håper lokalpolitikerne både i Ringsaker og andre steder i landet hvor BU er tilstede, merker seg at Bygdeungdomslaget driver svært allsidig og konstruktivt. Foruten faglige tevlinger arrangeres amatørteateri og dansekurs. Det skoleres i organisasjon, demokrati og aktiviteter som må være med i et moderne samfunn, også mediehåndtering. Det kan en skjønne utfra de svært saklige motinnleggene som har kommet fra styret i Nes Bygdeungdomslag og fra Hanne Guåker, som skriver blant annet ut fra en posisjon som vakt på en fest.

Les også: Norgesmestre i spekematanretning

Tilbake til HA; engasjementet for BU nå fortoner seg som et kvalmt oppgulp fra avisas skriverier for fire år siden, da det gjaldt Bygdeungdomslagets landsstevne, som da ble arrangert nettopp på Nes. Journalisten dvelte ved noen (Brumunddals-)ungdommer som kun var der for å feste.

På samme stevne ble det arrangert veterantreff på Hvams Brænderi; og i billetten inngikk besøk i storteltet på stevneplassen. Jeg var for anledningen sjafør, og i stand til å observere:

Hvem var det som hadde inntatt/inntok mest alkohol og bråket mer eller mindre? Det var ikke ungdommene/stevnedeltakerne, men opptil flere av oss i veterangjengen.

Jeg er litt sent ute med denne kommentaren, men journalist Frank Brandsås og redaktør Carsten Bleness; hvorfor må dere henge dere opp i «snøen som falt i forfjor?» Dere er jo mange år bak dagens virkelighet i Bygdeungdomslaget.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke