Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Hedmark trenger bilen

Publisert: 01.sep.2017 18:12
Oppdatert: 01.sep.2017 18:15

Bilen gir folk frihet og næringslivet vekstmuligheter. Bilen får samfunnet til å gå rundt. I Hedmark har vi store avstander og kollektivtrafikk er mange steder et alternativ som ikke eksisterer. Bilen er derfor ekstra viktig for at det skal kunne bo mennesker mange steder i Hedmark.

Høyre/Frp-regjeringen har gjort mye for at det skal bli enklere å eie bil. En rekke avgifter er redusert og regler forenklet. Dette gjelder også for de som eier veteranbiler. Bilbladet Amcar gir følgende attest til H/Frp -regjeringen i sin lederartikkel: «Aldri har Amcar eller norsk bilhobby opplevd en mer handlekraftig regjering på bilsaker enn dagens.»

Utslippet fra nye biler i Norge blitt redusert med 50 prosent fra 2006 til 2016. Hvis denne utviklingen fortsetter er bilen snart ikke lenger noe miljøproblem i Norge. Stem på en regjering som tar bilistene på alvor og som vil fortsette sitt gode arbeid med å gjøre bilparken mer miljøvennlig.

Hedmark Høyres 4. kandidat til Stortinget

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke