15. sep
Politiker: Tor Andre Johnsen.
 
Hedmark trenger Tor André Johnsen

Publisert: 31.aug.2017 13:59
Oppdatert: 31.aug.2017 14:04

Ikke bare Hedmark, men hele Norge nyter godt av et liberalt parti som evner å sette dagsorden for hvordan samfunnet best kan møte møte morgendagens utfordringer. Fylkesrepresentant Tor Andrè Johnsen, setter sine stortingskolleger på en stor politisk prøve ved en utrolig innsats på samferdsel og generelle samfunnsanliggender. En politisk «duracellkanin» med en ryggsekk av pragmatisk energi.

I motsetning til mange broilerpolitikere, som er flasket opp på dogmatiske ideèr og politisk indoktrinert frem til sentrale lokale verv og inn på en taburett i nasjonalforsamlingen, kommer han fra et dynamisk næringsliv med stor internasjonalt engasjement. Slike politikere bærer på en bred innsikt og praktisk livserfaring som gagner samfunnets kompliserte maskineri på en inkluderende måte.

I motsetning til det tradisjonelle Ap, med dens intrikate nettverk og subtile ganger, er Frp tuftet på frie tanker og individets fellesskap for et dynamisk samfunn. Bærebjelken i en fremskrittrettet politikk ivaretar og respekterer dessuten individets frihet til å utøve samfunnsansvar uten et unødvendig overordnet dogmatisk partiorgan.

Partipolitikk med dens iboende herskertrang er i seg selv en hemsko for samfunnet. Det virker best når den kan utøves som et bedrevitende overordnet organ med en tilnærmet diktatorisk maktposisjon, hvor en selvbestaltet elite dyrker sine ideèr som styringsorgan.

Egentlig skulle Fylkesmannen i Hedmark være den som applauderer Frps stortingsmann som en god ambassadør for regionen og utrettelig pådriver for regjeringens målsetninger. Stillingen representerer den til enhver tid sittende regjering og forestå dennes politikk, uavhengig av politisk ståsted.

Norge står nå overfor en ny politisk korsvei og valgurnenes innhold vil vise veien videre. Samfunnet er et komplisert maskineri med mange varianter. Hvordan disse best kan ivaretas må ikke bli agenda for dogmatisk partipolitikk, men fornuftbasert fremskritrettet pragmatisme som ivaretar individet behov, samfunnets bæreevne og landets evne til å brødfø en voksende befolkning.

Tor Andrè Johnsen er en bunnsolid hedmarking, forbilledlig for utviklingen av regionen og bør få velgernes tillit.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke