16. sep
 
Heller arbeidsoppgaver enn lekser

Publisert: 09.mai.2019 15:41
Oppdatert: 10.mai.2019 13:07

Vi på Ottestad ungdomsskole burde heller ha arbeidsoppgaver enn lekser. Det kan gjøres sånn at vi får en viss mengde arbeidsoppgaver hver dag og vi får tid til å gjøre det på skolen. Hvis vi ikke blir ferdig må vi gjøre det hjemme.

Nå for tiden må vi sitte hjemme med ett tonn lekser, dette istedenfor å gå ut å finne på noe med venner. Mange foreldre og politikere er bekymret for at vi er for mye på skjerm, og så gir de oss skole-iPad som øker skjermbruken med 30 prosent. De burde heller bruke penger på gratis ting som vi kan gjøre ute, som for eksempel fritidsaktiviteter gratis til alle. Men de bruker heller millioner på iPader. Vi får til og med lekser på iPadene. Da er vi jo på iPad hele dagen. På ungdomskolen skal man jo forbedre seg til videregående. Der bruker de mye penn og papir. Vi kommer til å jobbe hardere I timene når vi vet at hvis vi ikke blir ferdig må vi gjøre det hjemme. Da får elevene mer tid til det de vil og lærerne mer tid med familie istedenfor å rette lekser.

Jeg ber de voksne, foreldre og politikere, om ikke å gi oss lekser, lengre skoledag og hvis vi ikke jobber bra I timene blir det lekser.

13 år

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke