Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Helt fritt for søppel
Koigen - byens perle

Publisert: 13.sep.2016 04:00
Oppdatert: 13.sep.2016 08:56

«Sammen om et rent Hamar», lyder plakaten på Koigens søppelbokser.

Som dette har lyktes. Fra en forsommer med ganske «bustete» plener, og sitteplasser med forskjelligste etterlatenskaper på bakken omkring seg, har hele Koigen-området siden framstått helt søppelfritt.

Koigen er det beste rekreasjonsområdet byen har. Bortsett fra stupetårnet er dette en helårsarena, som benyttes flittig – og stadig mer og mer – av byens folk. Den er ganske så stor, forskjellen – ved å spasere der rent for søppel, mot stadig «å sparke atti» søppel etter spaservegen. Vi går der for å få mosjon, fornye krefter, men like mye for å nyte Mjøsa, utsikten – og et rent og pent sted! Da er det en lise for sjelen også – i tillegg.

Skal vi gratulere hverandre, vi Koigen-ister, ta til oss æren i fellesskap. For at stedet er blitt så rent. For det var vel vi som kastet søppelet – før. Var det ikke?

Men vi må dele æren med kommunens renholdere. De har gjort en god jobb på Koigen hele sommeren, de er blitt lagt merke til.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke