buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Herlige Mjøsa

0
Publisert: 22.aug.2015 04:01
Oppdatert: 22.aug.2015 04:01

Vi skriver 19. august. Sola stråler fra en blå himmel. På mjøsstranda fra Skibladnerbrygga og til forbi Ridehuset yrer det av folk. På noe avstand ser det flotte stupeanlegget ut som ei maurtue av unger og ungdom. Det er 24 grader i skyggen.

Vi godt voksne som våger oss ut i Mjøsa, diskuterer om vatnet holder 17, 18 eller 19 grader. Av og til passerer tog bak oss. Dem synes knapt noen å legge merke til.

På denne ettermiddagen gjør hundrevis som Hamar-folk har gjort i flere generasjoner. De søker ned til Mjøsa for å slikke sol, bade og hygge seg. Jeg er helt sikker på at det kommer vi hamarsinger til å fortsette med uansett hvor en mulig ny jernbane legges. La oss satse på dobbeltspor helt til Hamar i 2024! Fortsatt god sommer!

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat