Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Herlige Toneheim

0
Publisert: 13.apr.2016 04:00
Oppdatert: 13.apr.2016 07:52

Som opptakt til at Toneheim Folkehøgskole denne uka er på turnè i Ungarn, inviterte skolen på en konsertdag i forrige uke. Det startet med kor i Vang kirke på tidlig ettermiddag, - fortsatte med brass og janitsjar i konsertsalen på Toneheim og avsluttet med jazzkveld på Hamar Teater.

Uten å gå i detalj på de forskjellige konsertene, er det fornøyelig å se og høre så mye flott sang og musikk av meget høy kvalitet. Ungdommen sprudler av sang- og spilleglede og har dirigenter som også holder et svært høyt nivå. Flere av elevene viste sin allsidighet som utøvere på alle tre konsertene. I Ungarn venter sikkert et stort og sakkyndig publikum som vil få store opplevelser med ungdommene fra Toneheim.

De tre konsertene på maratondagen hadde fortjent et større publikum. Men vi som var der, hadde store sang- og musikkopplevelser. Det som forbauser meg, er at svært få aktive sangere og musikere på Hedmarken ikke kjenner sin besøkelsestid til å få inspirasjon i sin hobby. Det samme gjelder med Musikklinja på Stange videregående som også har spennende konserter av høy kvalitet. Snart kommer vårkonsertene med begge skolene. Det er bare å glede seg.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke