Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Hermansens erfaringer

0
Publisert: 13.mai.2015 04:00
Oppdatert: 13.mai.2015 07:28

Lørdag skriver sjefredaktør Carsten Bleness om Pegida og Max Hermansen. Den islamkritiske gjengen opplevde å bli snudd ryggen til i Hamar. Bleness uttrykker bekymring for at tankegodset til islamkritikere har større utbredelse enn mange liker.

Samme dag skriver Aftenposten om skoler dominert av innvandrere i Oslo. Det er dette miljøet Max Hermansen har bakgrunn fra som lærer. Undertegnede har selv jobbet i barnehager hvor norske barn har vært en absolutt minoritet. I Aftenposten uttaler Nova-forsker Ingunn M. Eriksen seg om situasjonen i en flerkulturell klasse på videregående skole. Erfaringene jeg selv har gjort blir bekreftet. Det er blant annet dette Hermansen prater om:

Norske barn blir isolert fra de andre ungdommene. De blir stemplet som snille, men dårlig seksualmoral. Muslimer holder en streng sosial kontroll og det er en utstrakt bruk av hijab. Muslimske jenter som har kjæreste blir behandlet som de norske.

I tillegg til de sosiale problemene er det dokumentert til dels lav yrkesdeltagelse og høye sosiale utgifter blant ikkevestlige innvandrere. HA har selv skrevet om ni prosent av Hamars innbyggere står for 40 prosent av sosialbudsjettet. Det er innvandrere. Hvem betaler for den økonomiske byrden? Hvem havner lenger bak i køen for å få hjelp?

En saklig debatt om multikulturen bør ønskes velkommen. Dette gavner antaglig ikke tilhengere av multikultur. Med fakta på bordet må folk ta valg om i hvilken grad og til hvilken pris de ønsker et fullt transformert Norge. For ordens skyld: Undertegnede har ingen forbindelse med Pegida.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke