Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
 
Hestehandel

Publisert: 02.mar.2017 13:35
Oppdatert: 02.mar.2017 14:01

Det foregår i disse dager en hestehandel i Stange kommune, ny skolestruktur skal vedtas. Det triste her er at det blir en hestehandel mellom partiene. De store lokale arbeiderlagene blir hørt, igjen sitter vi med Solvin og Åsbygda som skal inn i den gamle ungdomsskolen. Når vi kommer så langt er det ikke penger igjen til annet enn sparkel og maling. Taperne i dette skolevalget er barna og lærerne på Åsbygda og Solvin som får et forringet tilbud. Det vil ikke være like enkelt å rekruttere en lærer til lokaler som holder 1960-standard.

Hvis vi om noen år senere konfronterer politikere med dette, vil de peke på hverandre og på lærerne som får skylden for at «snittet» har sunket på den «nye» skolen. Vi har sett det gang på gang, fagmiljøer tar årevis å bli bygd opp, men med et pennestrøk så blir det revet ned. Gode lærere vokser dessverre ikke på trær, de utvikles i et godt miljø på skolen der de trives og blir anerkjent for den jobben de gjør.

Jeg håper politikerne setter fingeren i jorda og tenker seg om før denne hestehandelen er over. Hvis Solvin og Åsbygda må slås sammen bør gulrota i den andre enden være ny skole, noe som vi kan samles om og glede oss over. Ikke det dere prøver å «selge» oss i dag, noe som er laget for ungdomsskoleelever på 1960 tallet. PS. Solvin er en fulldelt skole i dag. Jeg tror mange glemmer dette.

Pappa på Solvin Skole

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke