hacklink
buy instagram followers
19. sep
VEG: Haugene med grus på Gråbendalsvegen.
FOTO: TORSTEIN HERVLAND
 
HHT reduserer turmuligheter
I et debattinnlegg i HA 24.10. kan vi lese en takk til HHT for nye turmuligheter.

Publisert: 29.okt.2015 04:00
Oppdatert: 29.okt.2015 10:44

Innlegget er en bekreftelse på at turistforeningen gjør nok et innhogg i turmulighetene for de som ønsker å gå til fots og søke skogens ro.

Beskrivelsen om tilretteleggingen med klopper, bruer og forseggjorte trapper som det ideelle for å komme ut i naturen er nettopp det som reduserer naturens verdi. Enkelte klopper med stedegent materiale har til alle tider blitt brukt på særlig bløte steder. De har gjerne grodd ned over tid og gitt underlaget tilstrekkelig bæreevne og føyet seg inn i naturen.

Men snekkerarbeidet på klopper som nå i stor grad utføres for å tilfredsstille syklister skjemmer ut og fratar oss følelsen av å ferdes i natur. Syklistene stjeler de etter hvert få stiene som er igjen etter at skogsbilveier og brede skitraseer har tatt det meste og med turistforeningens sterke bidrag.

For øvrig er nok den nye «skogsbilvegen» mellom Vollkoia ikke helt ferdig da det ligger digre hauger med grus og det som trolig beskrives som stedegen masse på Gråbendalsvegen (Høyenhall) som ventelig skal kjøres ut for å fullføre vegen på Vangsiden.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke