Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
FOTO: Thomas Strandby
 
Historiske togskatter ruster bort

Publisert: 24.jul.2017 14:29
Oppdatert: 24.jul.2017 14:37

Ja det er tragisk at historiske klenodier ikke blir tatt vare på, noe de kanskje hadde fortjent.

Men det ser faktisk ut til at det er litt for enkelt og behagelig, å gå til stat og kommune å be om midler i million klassen.

De fleste av oss ønsker å ta vare på våre eiendeler, spesielt klenodier og andre verdifulle eiendeler, her er ikke Jernbanemuseet i noen særstilling. Ankerskogen svømmehall er et kommunalt problem som har mange likhetstrekk.

Liten eller ingen markedsføring av sine produkter, verken lokalt, på landsbasis eller internasjonalt for den del. Campingen var en gratisreklame-post for jernbanemuseet. Da den forsvant, ble mange «gratisgjester» også borte på dager med dårlig vær, vil jeg anta.

Hva med å åpne igjen campingen i Jernbanemuseets regi og ånd? Skape et samarbeid med Anker`n, kommunen, jernbanemuseet og hoteller på markedsføringssamarbeid, og gjerne sammen med lokale idrettslag? Dette lå faktisk inne i sin tid, under planleggingen av rehabiliteringen av Ankerskogen.

Så hvorfor ikke rote litt i gamle dokumenter, og forsøke å løse noen av sine egne problemer, i stedet for å skyve dem over på skattebetalerne.

Så da blir det avsluttende spørsmålet, når så det store publikum noen reklame og markedsføring av disse unike produktene sist? Noe som burde slå imot oss daglig.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke