Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
Pleie: Skryt til hjemmebasert omsorg fra pårørende.
 
Hjemmebasert omsorg, dere var som engler for oss

Publisert: 06.jun.2018 16:51
Oppdatert: 06.jun.2018 17:03

Når tiden kommer for at mennesker blir syke, og trenger hjelp til det daglige stell, er det godt å vite at en kan få hjelp fra hjemmebasert omsorg. Vår mor ble syk for sju år siden. Da stilte hjemmebasert omsorg Prestrud opp fra første dag. Alt som mor trengte av hjelpemidler var på plass da hun kom hjem fra sykehuset. Så fort mor ringte på alarmen, var de på plass etter kort tid. Hun fikk alltid den hjelpen hun trengte.

Etter hvert som årene gikk, fikk mor flere diagnoser og trengte mer og mer hjelp. Pleierne var alltid blide og hjelpsomme mot mor og oss pårørende.

Den siste tiden var mor 100 prosent pleietrengende. Hjemmebasert stilte opp, og samarbeidet var kjempebra, slik at mor fikk dø hjemme i sengen sin. Hun ble 93,5 år gammel.

Vi vil rette en stor takk til Distrikt vest - Prestrudsenteret hjemmebasert, sone 1 for all god hjelp og pleie dere ga mor i alle år, og spesielt de siste ukene av hennes liv. Alt vi har opplevd med dere er positivt, dere har stått på 100 prosent døgnet rundt. Takk for all hjelp og støtte vi fikk gjennom denne siste tiden av mor sitt liv. Dere var som engler for oss.

Åse Marie Johansen etterlatte

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke