16. sep
ERNA SOLBERG: Prediket i nyttårstalen medmenneskelighet og empati. Da bør norske myndigheter vise hva dette inne- bærer i praksis.
 
Hjerterått av norske myndigheter

0
Publisert: 27.jul.2015 04:00
Oppdatert: 27.jul.2015 07:02

Albanske Alkeo Kastrioti (8) har hjernesvulst som ifølge hans norske lege kan være livstruende. Nå sendes han tilbake til hjemlandet, hvor helsevesenet beskrives som katastrofalt. Det er både hjerterått og uansvarlig av norske myndigheter!

Hvis dette er representativt for norsk asylpolitikk, hva står dette landet for i et humant perspektiv? Statsminister Erna Solberg prediket i nyttårstalen medmenneskelighet og empati. Da bør norske myndigheter vise hva dette innebærer i praksis.

UNE konkluderte i sitt vedtak med at «innvandringsregulerende hensyn må gå foran de sterke menneskelige hensynene.»

UNE skal vektlegge hensynet til barnets beste sterkt i sin vurdering. Vedtaket er en skam, uttrykk for en umenneskelig behandling og ikke Norge verdig!

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke